Putkimies Tampere

Tarvittavat putkityöt uusiin ja vanhoihin kohteisiin


Etsitkö kokenutta putkimiestä? LVI-Heiska toteuttaa putkityöt nopeallakin aikataululla Pirkanmaan alueella, kuten Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla ja Kangasalla. Toteutamme putkityöt vuosien kokemuksella kaikenlaisissa kohteissa aina omakotitaloista taloyhtiöihin, toimitiloihin ja muihin tarvittaviin kohteisiin. Meiltä saat asennuksen lisäksi myös tarvittavat putkitarvikkeet ja -osat. Olemme siinä mielessä ”perinteinen putkiliike”, sillä meillä hoituvat aivan tavallisetkin LVI-työt aina putkien ja hanan vaihdosta lähtien. Laajamittaiset putkisaneeraukset eivät kuuluu palvelutarjontaamme, vaan toteutamme pääosin olemassa olevien järjestelmien huoltoja sekä pieniä LVI-asennustöitä. Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten toteuttaisimme kohteesi.Näin tilaat putkimiehen paikalle:

Soita numeroon: 040 727 6929
tarvittaessa voit lähettää myös viestiä.

Varsinaista 24/7päivystyspalvelua meillä ei ole, mutta olemme sitäkin ketterämpiä ja joustavampia päiväseltään. Putkityöt pyrimme toteuttamaan varsin nopealla aikataululla, jotta esimerkiksi ikäviä vesivahinkoja ei syntyisi.


Putkimies, jolle maistuvat työt laidasta laitaan – meiltä saat:

  • Putkiasennustyöt
  • Vesikalusteiden asennustyöt (wc, hanat, altaat jne.)
  • Lämminvesivaraajan asennustyöt
  • Lämpöjohtotyöt
  • Kiertovesipumppujen vaihdot
  • Patteriventtiilien vaihdot
  • Lämmityspatterit

Luotettava tekijä – laadukkaat tuotteet – nopea palvelu!

Annamme asennustöillemme riittävät takuut sekä hyödynnämme kohteissamme luotettavien valmistajien LVI-tuotteita parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Kun asialla on kokenut putkimies, riittää tietotaitoa kimuranttienkin kohteiden putkitöihin.


Ota yhteyttä!

LVI-Heiska toimii paikallisena putkimiehenäsi Tampereella ja lähikunnissa. Nopeimmin asiat hoituvat puhelimitse, siten saamme kartoitettua työn laajuuden, tarvittavat materiaalit ja sopivimmat kokonaisuudet heti alkumetreille.

Katso yhteystietomme ja soita!