Putkityöt Katso »

Putkityöt

Kaikki tarvittava asennuksista huoltoon ja vuotokorjauksiin.

LVI-asennus Katso »

LVI-asennus

Wc:t, hanat, varaajat, patterit jne. huolellisesti asennettuna.

LVI-huolto Katso »

LVI-huolto

Kun havaitset ongelman, kokenut putkimies ratkaisee asian.

Tampereen seudun LVI-asennustyöt

– putkiliike LVI-Heiska palvelee ammattitaidolla taloyhtiöitä, yrityksiä ja yksityisiä


LVI-Heiska on tamperelainen vuonna 1999 perustettu putkiliike. Toimimme pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella, kuten Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla ja Kangasalla. Kattavan 30 vuoden kokemuksen turvin toteutamme hyviä ja kustannustehokkaita ratkaisuja muun muassa taloyhtiöille, isännöitsijöille, huoltoyhtiöille ja yksityisille. Toimintamme pääpaino on jo käytössä olevien laitteiden huollossa ja uusimisessa. Teemme myös vesi- ja lämpöjohtojen saneerauksia.

Näin tilaat tekijän:

Soita numeroon: 040 727 6929
tarvittaessa voit lähettää myös viestiä.


Monta hyvää syytä valita meidät:

  • Laadukkaat LVI-tarvikkeet
  • Kokeneet tekijät vaativiinkin kohteisiin
  • Taloyhtiöiden, isännöitsijöiden ja huoltoyhtiöiden kokenut kumppani
  • Tiedät mistä maksat, järkiperusteista hinnoittelua
  • Otamme vastaan pienet huollot kuin vaativatkin kohteet

LVI-huoltosopimus – etsitkö luotettavaa kumppania?

Meiltä saat myös kätevät huolto- ja ylläpitosopimukset, esimerkiksi taloyhtiösi tarpeisiin. Kun LVI-järjestelmät huolletaan säännöllisesti laitteiden vaatimalla tiheydellä, saat toimivaa, yllätyksetöntä ja kustannustehokasta talotekniikkaa. LVI-huoltosopimus ratkaisee talotekniikan huoltoon liittyvät vaatimukset, kuten vuosihuollot sujuvasti. Ennakoimalla pidät kulut kurissa ja säästä parhaimmillaan selvää rahaa ylläpitokuluissa.

Palvelemme mielellämme

Tamperelainen LVI-Heiska palvelee Pirkanmaan alueella. Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten toteuttaisimme kohteesi LVI-ratkaisut. LVI-asennus, -huolto ja vuotokorjaus suoritetaan aina mahdollisimman nopeasti, laadukkain tarvikkein. Kun tarvitset ammattilaisen apua LVI-asioissa, olethan yhteydessä meihin.

Katso yhteystietomme ja soita!

Muista kotitalousvähennys!

Oman kodin, vapaa-ajan asunnon ja vanhempien/isovanhempien kodissa tehtävästä kunnossapito- ja perusparannustöistä on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Vähennys koskee työn osuutta, lisätietoa putkitöiden ja muiden LVI-asennusten kotitalousvähennyksestä löydät Verohallinnon sivuilta

Luotettava Kumppani Suomen vahvimmat AA